Η Χριστίνα είναι η τρίτη γενιά που ασχολείται με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών. Έχοντας ως εφόδια τις συνταγές της γιαγιάς της Ειρήνης και την εμπειρία της μητέρας της, η Χριστίνα φτιάχνει χειροποίητα ζυμαρικά με την προσθήκη φρέσκων και βιολογικών συστατικών. Τα προϊόντα της βρίσκονται στα ράφια μικρών παραδοσιακών παντοπωλείων και delicatessen ενώ ένα σημαντικό κομμάτι της παραγωγής απορροφάται από τις αγορές του εξωτερικού.
Η Χριστίνα ζήτησε την βοήθεια της AFI για να εξασφαλίσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για την αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης της και την απόκτηση πιστοποιήσεων ISO και ΒΙΟ.
Καλές δουλειές Χριστίνα!