Χάρης & Φωφώ - Αίφνης

Το όνειρο του Χάρη όταν…..”μεγαλώσει”, να δημιουργήσει έναν μικρό χώρο εστίασης, κάτι σαν προέκταση της τραπεζαρίας του σπιτιού του έγινε πραγματικότητα

Εν μέσω κρίσης, άρχισε να δίνει σάρκα και οστά στο όνειρο του. Η γραφειοκρατία όμως καιροφυλακτούσε, τροχοπέδη ολκής, βάζοντας τον σ’  έναν αέναο λες κύκλο ξοδέματος ψυχής και χρημάτων.

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια προσπαθειών και με τον χώρο έτοιμο, βγαλμένο σαν από άλλη εποχή, όλα έμοιαζαν να σταματούν αφού έχοντας εξαντλήσει το κεφάλαιό του αδυνατούσε να προχωρήσει στις απαραίτητες προμήθειες (σκευών, τροφίμων, προσωπικού).

Και τότε, Αίφνης, ήλθε μία δημοσίευση σε φύλλο εφημερίδας για την AFI. Η συνάντηση μαζί τους ήταν σαν την “Νεράιδα με το Μαγικό Ραβδί” !!

Εξασφαλίζοντας του άμεσα χρηματοδότηση, μέσα σ' ένα κλίμα συνεργασίας, απόλυτα φιλικό, ήρεμο και δυναμικό που σε τίποτα δεν θύμιζε " αίτηση χρηματοδότησης ", το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Ένα μικρό εστιατόριο με το όνομα “ Αίφνης , με μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα και με υπέροχη φιλοξενία, έχει ανοίξει πλέον την πόρτα του στην Αργυρούπολη, με τον Χάρη να

επιδίδεται σε …”αλχημείες” ανακατεύοντας μέσα στις κατσαρόλες του την Μεσογειακή κουζίνα με τις δικές του εμπνεύσεις γεύσεων.