Στέφανος, Κωσταντίνος, Παναγιώτης, Γιώργος: Frink

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή , έτοιμη να την πιείς στο ποτήρι!!!" Το “Frink” ( free-drink) αποτελεί την πρώτη ηλεκτρονική εφαρμογή για smartphones που προσφέρει στους χρήστες της ένα κερασμένο ποτό.

"Το “Frink” ( free-drink) είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή για smartphones που προσφέρει στους χρήστες της  ένα κερασμένο ποτό,  κάθε μέρα, σε προτεινόμενα  μπαρ της πόλης τους . Η ηλεκτρονική αυτή εφαρμογή, αποτελεί μια  καινοτομική  επιλογή  στις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης με σκοπό την προσέλκυση πελατών με εξαιρετικά χαμηλό κόστος για τον καταστηματάρχη.

Η ομάδα του Frink ενημερώθηκε  για τις υπηρεσίες της  AFI σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας. Η εφαρμογή εμφάνιζε  πρόωρα σημάδια ανοδικής πορείας  τόσο σε χρήστες όσο και σε επιχειρήσεις,  ωστόσο αυτό που  έλειπε ήταν  το απαιτούμενο σκαλί της χρηματοδότησης για την περαιτέρω ανάπτυξη.

Ο Στέφανος, ένας από τους εμπνευστές του Frink,  εξηγεί: «Η καίρια χρηματοδότηση από την AFI ήταν καταλύτης για τη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα  και την επέκταση   της εκτός συνόρων. Η χρηματοδότηση από την AFI μας  βοήθησε ώστε  να κρατήσουμε  τον ρυθμό ανάπτυξης υψηλό- και να συγκεντρωθούμε στην απόδοση της εφαρμογής καθώς και στις πωλήσεις.                Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του “Frink!”, ετοιμάζεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα), ενώ  ταυτόχρονα  έχει ήδη κιόλας κλείσει την πρώτη της συμφωνία επέκτασης του μοντέλου και σε χώρα της  Λατινικής Αμερικής.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα σας βήματα!

Free drink..Στην υγειά τους λοιπόν!!!