Στάθης- Notice The Product

Η εταιρία Notice αποτελεί μια νεοσύστατη εταιρεία στο χώρο της βοτανικής. Ο Στάθης, φοιτητής φαρμακευτικής στην Ιταλία, αποφάσισε να ακολουθήσει στα βήματα του πατέρα του, αλλά να πάει ακόμα πιο μακριά! Έτσι, δημιούργησε δική του σειρά παραφαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών δικής του παραγωγής, τα οποία τα πουλάει στο δικό του νέο κατάστημα στο Καπανδρίτι, καθώς και σε φαρμακεία σε όλη την Αθήνα. Όλα αυτά με τη συμβολή της AFI.

Η εταιρία Notice αποτελεί μια νεοσύστατη εταιρεία στο χώρο της βοτανικής. Ο Στάθης από μικρός βοηθούσε στο φαρμακείο του πατέρα του, και έτσι αγάπησε τη φαρμακευτική. Σπουδάζοντας στην Ιταλία, αποφάσισε ότι ήθελε να το πάει ένα βήμα παρακάτω και να δημιουργεί δικά του προϊόντα. Το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε γενικότερα στα φαρμακευτικά φυτά και πως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Έτσι, άρχισε να δοκιμάζει συνταγές για παραφαρμακευτικές και καλλυντικές κρέμες κάτω από την επίβλεψη των καθηγητών του. Μετά από πολλές δοκιμές τα προϊόντα τελειοποιήθηκαν και ήταν έτοιμα να βγουν στην αγορά. Μετά από την επιτυχία τους σε άλλα φαρμακεία, ο Στάθης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να δημιουργήσει έναν δικό του χώρο, όπου θα πουλάει τα προϊόντα του.

Σύμμαχος του σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η AFI, εκτός από συμβουλευτική, υποστήριξη και εκπαίδευση του έδωσε πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Έτσι κατάφερε να δημιουργήσει το Notice the Product!

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επιχειρηματικά του βήματα!