Πάτρικ - PartsNetwork

Μια καινοτόμος λύση για να βρεις γρήγορα και φθηνά τα ανταλλακτικά του οχήματός σου.Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς με ευκολία να επιλέξει μεταξύ των φτηνότερων και καλύτερων ανταλλακτικών της αγοράς για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα.

Το www.partsnetwork.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς με ευκολία να επιλέξει μεταξύ των φτηνότερων και καλύτερων ανταλλακτικών της αγοράς για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα. Το ανέπτυξε ο Patrick, ο οποίος με 25 χρόνια εμπειρία στο κλάδο ανταλλακτικών αυτοκινήτου είχε το όραμα να δημιουργήσει τη δική του εταιρία αξιοποιώντας ένα κενό στη συγκεκριμένη αγορά την οποία γνωρίζει σε βάθος.
Μαζί με τον Patrick και με την υποστήριξη ενός εθελοντή μας, ετοιμάσαμε το επιχειρηματικό σχέδιο και την στρατηγική marketing με έμφαση στην αξιοποίηση των social media και του διαδικτύου ως εργαλείο προβολής. 
Υποστηρίξαμε τα πρώτα βήματα του Patrick και θα συνεχίσουμε να τον ενισχύουμε έμπρακτα με την καθοδήγηση που θα του προσφέρει ως μέντορας ένας εθελοντής της AFI.