Πάνος & Θάνος - Melissi & Co

Νεανική επιχειρηματικότητα από την Κορινθιακή γη στα τραπέζια εστιατορίων παγκοσμίως με την υποστήριξη της AFI. Υψηλής ποιότητας κορινθιακό ελαιόλαδο και προϊόντα με αυθεντική ελληνική ταυτότητα.

Η επιχείρηση Melissi&Co ιδρύθηκε το 2012 από δύο αδέρφια, τον Πάνο και Θάνο Κλουτσινιώτη. Η μεγάλη αγάπη τους για το υψηλής ποιότητας κορινθιακό ελαιόλαδο τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν προϊόντα με αυθεντική ελληνική ταυτότητα. Η Melissi&Co παράγει τρία υψηλής ποιότητας βιολογικά και εξαιρετικά παρθένα μονοποικιλιακά ελαιόλαδα Ladolea από γηγενείς κορινθιακές ποικιλίες ελιάς (Μεγαρίτικη, Πατρινιά, Κορωνέικη), καθώς και ένα βιολογικό γλυκό ξίδι (Αγιωργίτικο, ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ) με γεύση περγαμόντου, σε πρωτότυπες χειροποίητες κεραμικές συσκευασίες (www.ladolea.gr).

Το 2015 διακρίθηκε σε 5 διεθνείς διαγωνισμούς γεύσεις και συσκευασίας και σήμερα τα προϊόντα πωλούνται εντός και εκτός ΕΕ.

Ο Πάνος έμαθε για την AFI, μέσω του Venture Garden.
Η συμβολή της AFI ήταν καθοριστική για την εξέλιξη της επιχείρησης μιας και λόγω της αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού η ανάγκη για επέκταση των εγκαταστάσεων αλλά και εφαρμογή προτύπων ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων ήταν επιβεβλημένη και η πρόσβαση σε χρηματοδότηση δύσκολη.  Πέρα, της χρηματοδότησης,  η ομάδα της AFI υποστήριξε  την Melissi&Co και σε στρατηγικό επίπεδο με διαμόρφωση και συμβουλευτική στο επιχειρηματικό πλάνο της επιχείρησης.