Από το πρώτο του κιόλας ταξίδι στην Ιταλία, ήταν αυτό που προσωπικά και επαγγελματικά έμελλε να του αλλάξει την ζωή. Γυρνώντας πίσω έβαλε μπροστά τις διαδικασίες να ανοίξει το δικό του μαγαζί με παγωτό, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό γεύσεις που είχε δοκιμάσει στην Ιταλία. Μερικά χρόνια αργότερα και αφού το προσπάθησε πολύ το κατάφερε. Απευθύνθηκε στην AFI την στιγμή που αποφάσισε να κάνει ανανέωση στο μαγαζί του και να αρχίσει την δική του παραγωγή. Με αυτόν τον τρόπο τα λειτουργικά του έξοδα παρουσίασαν κατακόρυφη μείωση και μπόρεσε να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
Καλή επιτυχία Νίκο!