Νικολέτα - SoOoap Boutique

Η Νικολέτα κατάφερε να μετατρέψει τη δημιουργικότητα της σε επιχείρηση και το αποτέλεσμα μας εμπνέει! Η ιδέα της SoOoap Boutique βασίζεται σε μια σειρά καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν μόνο αγνά και φυτικά συστατικά!!!

H SoOoap Boutique είναι μια νέα ύπαρξη στον επιχειρηματικό χώρο και στον χώρο του χειροποίητου καλλυντικού. Η ιδέα της SoOoap Boutique βασίζεται στην αγάπη για δημιουργία και έκφραση μέσα από μια σειρά καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν αγνά και φυτικά συστατικά. Μέσα από τη χρήση των προϊόντων της η SoOoap Boutique επιθυμεί να προσδώσει στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας μια νότα ευθυμίας, αναζωογόνησης και αισιοδοξίας.


Η Νικολέτα ήρθε στην AFI με σκοπό να κάνει το ενδιαφέρον της επιχείρηση. Η αγάπη της για την επιχείρηση της και ο,τι είχε να κάνει με αυτή ενέπνευσε όχι μόνο την ομάδα της AFI, αλλά και την εθελόντρια της, Μαρία με την οποία δούλεψαν το business plan. Η Νικολέττα ήταν παρούσα σε όλες τις εκπαιδεύσεις που την αφορούσαν και αποδείκνυε τη θέληση της για μάθηση και καινούρια ερεθίσματα συνεχώς. Αυτό καθρεφτίζεται άμεσα και στα τελικά της προϊόντα, τα οποία είναι σχεδιασμένα και παρασκευασμένα με επίκεντρο τους πελάτες της.

"'Ένα ευχαριστώ, όσο μεγάλο και να είναι δεν φτάνει να περιγράψει την χαρά και την ευγνωμοσύνη, που νιώθει κανείς όταν βρίσκει ανταπόκριση στα όνειρά του!!! Και στην AFI η ανταπόκριση στα όνειρα γίνεται πράξη εμπιστοσύνης. Σας ευχαριστώ πολύ Μαρίσα, Αναστασία και Δημήτρη που πιστέψατε στο όνειρο και του δώσατε ώθηση να πετάξει'!!!"