Μαρία - Mio Montessori

Η Μαρία, μαμά 4 παιδιών, συνδύασε την εμπειρία της ως αρχιτέκτονας με τη μοντεσσοριανή φιλοσοφία και το αποτέλεσμα την δικαίωσε.Τα προϊόντα ήταν «στημένα», το όραμα υπήρχε… έλειπε το αρχικό κεφάλαιο που θα βοηθούσε την επιχείρηση να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα.

Τα προϊόντα ήταν «στημένα», το όραμα υπήρχε… έλειπε το αρχικό κεφάλαιο που θα βοηθούσε την επιχείρηση να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Παρά το ταραχώδες εξάμηνο που περάσαμε με capital controls, εκλογές και ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, η εκταμίευση του δανείου έγινε! Η ταυτόχρονη συμβουλευτική υποστήριξη από τηνAFI, για την ορθή ανάπτυξη της επιχείρησης, με mentoring και εξειδικευμένα σεμινάρια, μέσα σε ένα φιλικό προς την επιχειρηματικότητα περιβάλλον, έθεσε γερές βάσεις για την περαιτέρω πορεία της.

Η Μαρία συνεργάστηκε με το μέντορα της, Χρήστο για τη δημιουργία του business plan και τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας. Έπειτα, παρακολούθησε και συνεχίζει να παρακολουθεί εκπαιδεύσεις σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα, όπως το Business Model Canvas, online marketing και τα εφαρμόζει επιτυχώς στην επιχείρηση της.

«Η συνεργασία μου με την AFI με βοήθησε να μπω και να δράσω στον επιχειρηματικό κόσμο. Η ευκολία στην απόκτηση ενός αρχικού κεφαλαίου, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς υποθήκες και άλλα βαρίδια, βοήθησε την επιχείρησή μου να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Η ταυτόχρονη συμβουλευτική υποστήριξη για την ορθή ανάπτυξη της επιχείρησης με mentoring και εξειδικευμένα σεμινάρια, μέσα σε ένα φιλικό προς την επιχειρηματικότητα περιβάλλον, έθεσε γερές βάσεις για την περαιτέρω πορεία. Η διάθεσή τους να βοηθήσουν πραγματικά τον μικροεπιχειρηματία είναι παραπάνω από εμφανής και γι’ αυτό τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ πολύ και προσωπικά.»

Τα προϊόντα mio είναι χειροποίητες δημιουργίες μοντεσσοριανής έμπνευσης για το νεογέννητο και το μικρό παιδί. Μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα της και είναι και το ιδανικό δώρο για φίλους που έχουν μόλις γεννήσει.