Κώστας - Watcheck

Ο ωρολογοποιός και ιδρυτής της εταιρίας Watcheck, Κώστας Παπαδόπουλος, αποφοίτησε από το Ελληνοελβετικό Κέντρο Ωρολογοποιίας το 1987. Οι ικανότητές του, η τεχνογνωσία του και το πάθος του για τα ρολόγια, τον οδήγησαν ένα χρόνο αργότερα Καθηγητή στην ίδια σχολή όπου παρέμεινε έως το 1995. Δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στην Rolex Hellas όπου παρέμεινε για 19 ολόκληρα χρόνια. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του από τους μεγαλύτερους οίκους ρολογιών παγκοσμίως, αποφάσισε να προχωρήσει μόνος του, δημιουργώντας την Watcheck.

Με μεγάλο ζήλο, ευθύνη αλλά πρωτίστως αγάπη για την τέχνη του και τα ρολόγια, το όνειρό του για μία προηγμένη και αυστηρών προδιαγραφών με βάση τα Ελβετικά πρότυπα, εταιρία επισκευών ωρολογίων, έγινε επιτέλους πραγματικότητα με την βοήθεια της χρηματοδότησης από την AFI. Η επιχείρηση κατάφερε να διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο και επαγγελματικό κατάστημα επισκευής ρολογιών που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Προσφέροντας υψηλή ποιότητα δεξιοτήτων και δεξιοτεχνίας, υποστηριζόμενη από χρόνια εμπειρίας, σε ένα εργαστήριο γεμάτο από μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας όπως ορίζουν τα Ελβετικά πρότυπα.

Καλή επιτυχία Κώστα