προηγούμενο success story

Κώστας - Solebike

21/01/2015

Η Solebike είναι μια πρωτοποριακή για την Ελληνική τουριστική σκηνή εταιρεία, η οποία εκμεταλλεύεται τουριστικά τα ηλεκτρικά ποδήλατα με ενοικιάσεις και οργάνωση εκδρομών.

Η Solebike είναι μια πρωτοποριακή για την ελληνική τουριστική σκηνή εταιρεία, η οποία εκμεταλλεύεται τουριστικά τα ηλεκτρικά ποδήλατα με ενοικιάσεις και οργάνωση εκδρομών.

Ο Κώστας παρακολούθησε ενημερωτική συνάντηση για την Action Finance Initiative στο VentureGarden κι εκδήλωσε ενδιαφέρον για χρηματοδότηση που θα εξασφάλιζε στην εταιρία του την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Η κοινή πορεία ξεκίνησε με εκπαίδευση από μέλη της AFI και από εθελοντές μας σε θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού και marketing. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η εκπόνηση 3ετούς business plan & cash flow βάση του οποίου αξιολογήθηκε η βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε μια τόσο όμορφη ιδέα και έναν άνθρωπο με τέτοιο επιχειρηματικό ταλέντο για να μπορέσει να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.

Ο Κώστας έχει ήδη χρηματοδοτηθεί και θα έχει δωρεάν mentoring από την AFI και τους εθελοντές της καθ' όλη τη διάρκεια της αποπληρωμής του δανείου του.