Επηρεασμένοι από τις ευεργετικές ιδιότητες του ενεργού άνθρακα και έχοντας ώς πηγή έμπνευσης την αυθεντική, σπιτική συνταγή της λεμονάδας, ο Παντελής και ο Κώστας δημιούργησαν το «Evenos», την πρώτη Ελληνική μαύρη λεμονάδα. Το χαρακτηριστικό της μαύρο χρώμα, προσδίδεται από την προσθήκη ενεργού φυτικό άνθρακα (ο οποίος προέρχεται από τον κέλυφος ινδικής καρύδας). Παράγεται και εμφιαλώνεται στην Ελλάδα, ενώ για την παραγωγή του προϊόντος αξιοποιούνται κορυφαία συστατικά, όπως το βιολογικό μέλι Ταϋγέτου, ο ανθός αλατιού Μεσολογγίου, Ελληνικά βότανα, τζίντζερ κ.α τα οποία συνθέτουν ένα 100% βιολογικό προϊόν, με μηδενική προσθήκη ζάχαρης.
Έχοντας και οι δύο τεράστια εμπειρία από χώρους εστίασης σαν μπαρτέντερς και mixologists έφτιαξαν δύο καταπληκτικές συνταγές. Επισκέφτηκαν την AFI για να λάβουν κεφάλαιο κίνησης ώστε να καταφέρουν να παράξουν την δεύτερη μαζική παραγωγή και εμφιάλωση της λεμονάδας τους.
Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!