Κατερίνα - ΤIKTO

Το καλοκαίρι αποκτά ταυτότητα και λέγεται: ΤΙΚΤΟ. H Κατερίνα Χατζηχρήστου με την πρώτη της καλοκαιρινή collection, καταφέρνει να συνδυάσει το παραδοσιακό µε το σύγχρονο και να επιτρέψει στις γυναίκες να νιώσουν στα καλύτερα τους!

H Κατερίνα Χατζηχρήστου με την πρώτη της καλοκαιρινή collection, καταφέρνει να συνδυάσει το παραδοσιακό µε το σύγχρονο και να επιτρέψει στις γυναίκες να νιώσουν στα καλύτερα τους!

Η Κατερίνα ήρθε στην ΑFI με όραμα για τις δικές της δημιουργίες. Το ένστικτο της για την μελλοντική επιτυχία των ρούχων της, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση της ομάδας της AFI στους τομείς του Business planning, έφεραν το αποτέλεσμα της πρόσβασης σε χρηματοδότηση.

Η ελληνική συλλογή, ΤΙΚΤΟ, έχει βασικό χαρακτηριστικό τα ανάλαφρα υφάσματα και την ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα, με αυτόν τον τρόπο προσδοκά να καθιερωθεί σαν το αγαπημένο καλοκαιρινό brand.

Οι σπουδές της Κατερίνας στο σχέδιο μόδας, κατάφεραν να παντρέψουν τnν επιχειρηματικότητα με το πάθος της για δημιουργία και το αποτέλεσμα δείχνει να την δικαιώνει. Η επιμονή της στο κυνήγι του οράματος της, έφερε μια πληθώρα πωλήσεων για τα ρούχα της. Το χαμόγελο της αποτελεί την καλύτερη δικαίωση για τον αγώνα της.

Κατερίνα,καλή επιτυχία!