Γιώργος - Οικολόγος γιατρός ποδηλάτων

Ο γιατρός των ποδηλάτων επισκευάζει το ποδήλατο σου και παραδίδει πακέτα στην πόρτα σου οικολογικά! Η EBC, προσφέρει υπηρεσίες με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη του για το περιβάλλον και το ποδήλατο. "Για μας το ποδήλατο δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς, είναι τρόπος ζωής. Γιατί λοιπόν ο τρόπος ζωής να μην είναι και τρόπος δουλειάς; Αυτή την απάντηση θέλουμε να δώσουμε με τη δημιουργία της εταιρίας μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή αποφόρτιση του αστικού μας κέντρου, με τον πιο φυσικό και ανέξοδο τρόπο!"

Έχοντας λοιπόν αυτά στο μυαλό του δημιούργησε την EBC, προσφέροντας υπηρεσίες με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ο Γιώργος ήρθε στην AFI με μια ιδέα γραμμένη σε ένα χαρτί και με σκληρή δουλειά και όρεξη κατάφερε να την μετατρέψει σε επιχείρηση. Συνεργαστήκαμε πάνω στο business planτου, τις προβλέψεις πωλήσεων και στρατηγικές προώθησης.

Εκτός από την εταιρεία courier ο Γιώργος άνοιξε και το δικό του μαγαζί επισκευής και μετατροπής ποδηλάτων στην Κύπρου 14, στην  Κηφισιά για το οποίο υποστηρίξαμε με μεγάλη περηφάνια!

Του ευχόμαστε πολλές και καλές βόλτες!