Γιώργος - Nisim

Ο Γιώργος κατάφερε να πάρει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της εταιρείας Nisim για Ελλάδα και Κύπρο, και έχει αρχίζει ήδη να εδραιώνεται στην Ελληνική λιανική αγορά. Χρειαζόταν όμως υποστήριξη για να εισβάλει και στη χονδρική. Έτσι, απευθύνθηκε στην AFI.

Με όραμα την εισαγωγή και διάθεση μοναδικών - ποιοτικών καλλυντικών στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, η Nisim Greece & Cyprus εισάγει και διαθέτει κατά αποκλειστικότητα τα φυτικά καλλυντικά της Nisim International, που είναι κλινικά δοκιμασμένα και τα μόνα με 100% εγγύηση ικανοποίησης.

Η Nisim Greece & Cyprus, με επικεφαλής τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, και επιτυχημένη λιανική διάθεση των μοναδικών φυτικών καλλυντικών της Nisim International, όπως η σειρά FAST που «χαρίζει» μέχρι 2 φορές πιο γρήγορα μακριά μαλλιά σε γυναίκες και άντρες, ήταν έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα της και να ζητήσει τη συνδρομή της AFI ώστε να μπορέσει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στη χονδρική διάθεση.

Ο Γιώργος είχε πολύ καλή αίσθηση της Ελληνικής αγοράς, μιας και είχε ήδη δοκιμάσει επιτυχώς το προιόν του και ήξερε ακριβώς ποιος ήταν ο επόμενος του στόχος και πως θα τον πετύχει. Ελπίζουμε να δούμε τα προιόντα του στα ράφια σύντομα!