Γιάννης- Placemall

Όταν η εμπειρία χρόνων ενσωματώνεται σε μια νέα ιδέα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Το Placemall gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο, το οποίο συγκεντρώνει τεράστια ποικιλία προϊόντων στα ψηφιακά του ράφια.

Το Placemall gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο, το οποίο συγκεντρώνει τεράστια ποικιλία προϊόντων στα ψηφιακά του ράφια.

Δημιουργήθηκε από το Γιάννη, τον Κώστα και το Γιώργο, τρεις ανθρώπους με διαφορετικά προφίλ, αλλά με την ίδια δίψα για ένα νέο ξεκίνημα.

Σε αντίθεση με προηγούμενη εμπειρία τους με τράπεζες, η AFI τους ενέπνευσε εμπιστοσύνη και συγκεκριμένα τους εντυπωσίασε η προσέγγιση μας προς την επιχειρηματικότητα.

Συνεργαστήκαμε με όλη την ομάδα, δουλέψαμε σκληρά πάνω στις προβλέψεις πωλήσεων, και ήταν μάλιστα από τους τυχερούς που συμμετείχαν σε ειδικό εργαστήριο με εθελοντή μας σε θέματα UI/UX εφαρμοσμένα πάνω στο website τους!

Τους αποδείξαμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας και θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε με μέντορα στα επόμενα βήματα. Θα παρακολουθούμε με περηφάνια την πρόοδο τους!