Γιάννης και Κική - BarEquip

Εμπνευστής και ιδιοκτήτης του BarEquip είναι ο Γιάννης, ένας bartender γνωστός από την πολυετή του προϋπηρεσία πίσω από bars, restaurants και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με διακρίσεις σε ελληνικό και σε διεθνές. Συνιδιοκτήτρια επίσης του BarEquip είναι η Κική απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Έχοντας και εκείνη πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών καθώς και στα επισιτιστικά τους τμήματα. Το BarEquip έχει αποκτήσει ηγετική θέση στην αγορά, παραμένοντας πιστή όλα αυτά τα χρόνια στους στόχους και στο όραμά της, που είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, γεγονός που το καθιστά τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Η εταιρία BarEquip είναι πρωτοπόρος στην εισαγωγή και εμπορεία των πλέον καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων για την οργάνωση και τη λειτουργία ενός μπαρ. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το Μάιο του 2009, με τη λειτουργία του ιστότοπου www.barequip.gr, του πρώτου e-shop στην Ελλάδα με εξειδικευμένο εξοπλισμό και εργαλεία μπαρ, καφέ, κρασιού, και αναλώσιμα, που μέχρι τότε δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά.

Στα πλαίσια της αύξησης των πωλήσεων και της ανάπτυξης της εταιρείας, απευθύνθηκαν στην AFI για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής καθώς και για την  πρόσβαση σε μικροχρηματοδότηση για την ενίσχυση των κεφαλαίων του μάρκετινγκ της εταιρείας καθώς και ένα κομμάτι για μεγαλύτερες εισαγωγές προιόντον.


Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!