Ελισάβετ - Wadada Exports

H Ελισάβετ είναι νεαρή μητέρα τριών παιδιών. Με τον σύντροφό της, Σενεγαλέζο υπήκοο, αποφάσισαν κάποια στιγμή να αρχίζουν τις εξαγωγές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων προς την Σενεγάλη, αρχικά σε δικές τους προσωπικές επαφές αφού η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη. Η AFI, στάθηκε δίπλα τους στην δημιουργία κανονικής επιχείρησης με αφορμή αυτή τους την δραστηριότητα.

Μέσα από σκληρή δουλεία και σε μικρό χρονικό διάστημα η Ελισάβετ κατάφερε να επεκτείνει το προϊοντικό της μείγμα εξάγοντας λάστιχα αυτοκινήτων, μεγάλα αγροτικά μηχανήματα, μέχρι και παραφαρμακευτικά προϊόντα και Ελληνικά καλλυντικά. Ο όγκος εργασιών της έφτασε στο σημείο που μπορούσε να κάνει την δουλεία αυτή σαν αυτοαπασχολούμενη επιχείρηση. Τότε είναι που απευθύνθηκε στην AFI, για την σύσταση της επιχείρησης, την δημιουργία βιώσιμου πλάνου ανάπτυξης και παροχή χρηματοδότησης για τα κόστη των εξαγωγών και αγορά πρώτων υλών.

Όνειρο της είναι να κυριαρχήσει στην αγορά των εξαγωγών από την Ελλάδα στην περιοχή της δυτικής Αφρικής, της ευχόμαστε να το πετύχει με όλη μας την δύναμη.