Ελένη- Hydration cosmetics

Η πρώτη σειρά καλλυντικών που προσφέρει λάμψη από πραγματικό διαμάντι!!!Δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, με άριστα αποτελέσματα εφαρμοσμένα ακόμα και στις πιο δύσκολες επιδερμίδες

Η Hydration Cosmetics, ιδρύθηκε από μία ομάδα φιλόδοξων Ελλήνων επιστημόνων,  με επικεφαλής την Ελένη Αποστολάκου , μια νεαρή χημικό με σπουδαία επαγγελματική εμπειρία και επιχειρηματικό όραμα.
Η Ελένη αξιοποίησε καινοτόμα υλικά και προηγμένη τεχνολογία, ενσωματώνοντας   δερματολογικούς και μικροβιολογικού ελέγχους στην παραγωγή , για το άριστο  αποτέλεσμα των προϊόντων της. Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις με την ομάδα της AFI, είχε πλήρη εικόνα και συμβολή  στο επιχειρησιακό της πλάνο. Η συμβουλευτική που της προσφέρθηκε πάνω στο δικό της όραμα , έφερε την πρόσβαση σε χρηματοδότηση! Το όνειρο για δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων αισθητικής με πολυδιάστατη δράση πραγματοποιήθηκε. Η πρώτη της συλλογή καλλυντικών  με καταλυτικό συστατικό  το ΔΙΑΜΑΝΤΙ, είναι τώρα στο εμπόριο. Ευχόμαστε στην επιχείρηση της να λάμψει, όπως ακριβώς και τα προϊόντα της!!!