Δώρα - allthebestofgreece

Η δημιουργία της εταιρίας allthebestofgreece είναι όραμα μίας και μόνης προοπτικής: "Τα ελληνικά προϊόντα να γίνονται αναγνωρίσιμα εγχώρια και στο εξωτερικό."

Tο allthebestofgreece.com έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο που οι επαγγελματίες προσεγγίζουν την αγορά του εξωτερικού. Είναι μία εξειδικευμένη εταιρία εξαγωγικού και αναπτυξιακού μάρκετινγκ, η οποία αναλαμβάνει την καθοδήγηση και στρατηγική ανάπτυξη αξιόπιστων Ελληνικών εταιριών που στοχεύουν στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας τους και της πωλησιακής τους δυναμικής στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Δώρα ήρθε στην AFI, λίγους μήνες αφού ξεκίνησε να υλοποιεί την ιδέα της και προέκυψε η άμεση ανάγκη για ρευστότητα, προκειμένου να προχωρήσει.

«Αρχικά, η σύσταση έγινε από μία αγαπημένη μου φίλη που συνεργάστηκε με την AFI. Ο κύριος λόγος ήταν για αρχή η εξασφάλιση ενός μικρού κεφαλαίου κίνησης για την ολοκλήρωση των επενδυτικών μου σχεδίων. Η Μαρίσα ως υπεύθυνη του προγράμματος ενστερνίστηκε το όραμά μου, με εμπιστεύτηκε και στήριζε την κάθε μου ενέργεια φέρνοντάς με σε επαφή με ανθρώπους και επαγγελματίες οι οποίοι συμβουλευτικά με βοήθησαν να προχωρήσω προς τη σωστή κατεύθυνση. Μεταξύ άλλων επέλεξε τον μέντορά μου Θεοδόση, οποίος κατάφερε να με ξεκλειδώσει ψυχικά, να με εμψυχώσει και να με κατευθύνει στα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα σε πιο ασφαλή μονοπάτια».