Δήμητρα: Pharmachoice

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό φαρμακείο που ήθελε να γίνει μεγάλο… Η λύση: Μια διαδικτυακή παρουσία που θα ανοίξει τον δρόμο προς ένα πολυάριθμο κοινό!

"Το όραμα μας εδώ και καιρό ήταν να αναπτύξουμε την μικρή επιχείρηση μας  σε κάτι
πρωτοπόρο".
Αυτό το όραμα ήταν που έφερε τη Δήμητρα σε επαφή με την AFI. Η Δήμητρα είχε ήδη δημιουργήσει το μικρό της φαρμακείο στο Περιστέρι, αλλά βλέποντας μπροστά κατάλαβε ότι για να μεγαλώσει τη δυναμική της έπρεπε να έχει και μια διαδικτυακή παρουσία. Είχε πάρει τις προσφορές της και μαζί φτιάξαμε το business plan. Το μόνο που της έλειπε για να το πραγματοποιήσει ήταν η χρηματοδότηση.

"Με βάση λοιπόν και την οικονομική κατάσταση της χώρας ο κόσμος ψάχνει το συμφέρον και από αυτή τη τακτική θα επιβιώσουν οι επιχειρήσεις που έχουν στραφεί και ως προς αυτό το τομέα. Εμείς το οραματιστήκαμε, το οργανώσαμε , υπολογίσαμε τα κόστη και σε αυτό το σημείο της υλοποίησης  μας βοήθησε δραστικά ο AFI καθώς χωρίς τη δική του συμβολή οικονομική
και συμβουλευτική τίποτα δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Τώρα βαδίζουμε σε δρόμο χωρίς πολλά εμπόδια και μένει το μεράκι μας και η σοβαρή δουλειά  να καθορίσουν την πορεία μας"