Δέσποινα- Ρεφλεξολόγος

Η Δέσποινα εμπιστεύτηκε την AFI για τη βελτίωση της επιχείρησης της, όπως δεκάδες μέλλουσες μαμάδες και άνθρωποι που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία και το σώμα τους εμπιστεύονται εκείνη.

Η Δέσποινα έμαθε για την AFI μέσω της συνεργάτιδας της, την Μαρία, η οποία παράλληλα  βρισκόταν εκείνη την περίοδο στη διαδικασία του business planning και της αίτησης για δάνειο με την AFI. Βασιζόμενη στη θετική εμπειρία της συνεργάτιδας της, αποφάσισε και εκείνη να ενταχθεί στη διαδικασία, έτσι ώστε να βρει πρόσβαση σε ένα μικρό αλλά αναγκαίο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της επιχείρησης της.

Το στούντιο Ρεφλεξολογίας της Δέσποινας υφίσταται εδώ και κάποια χρόνια στη Γλυφάδα και οι ικανότητες της Δέσποινας σαν ειδική ρεφλεξολόγος μητρότητας είναι πλέον γνωστές. Προκειμένου όμως να μεγαλώσει, και να προσφέρει βελτιωμένες  υπηρεσίες στους πελάτες της, στράφηκε στην  AFI για πρόσβαση σε επενδυτικό κεφάλαιο και συμβουλευτική. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το ανακαινισμένο κέντρο της. Η Δέσποινα εμπιστεύτηκε την AFI για τη βελτίωση της επιχείρησης της, όπως δεκάδες μέλλουσες μαμάδες και άνθρωποι που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία και το σώμα τους εμπιστεύονται εκείνη.