Αποστόλης - Θεατρικός παραγωγός

Όταν η επιχειρηματικότητα συναντά την τέχνη. Δημιουργία εταιρίας παραγωγής με εξειδίκευση στο θέατρο. To σχέδιο υπήρχε, το ίδιο και η εμπειρία, έλειπε όμως το κεφάλαιο για τα πρώτα βήματα. Η λύση δόθηκε όταν o Απόστολος χτύπησε το κουδούνι της ΑFI.

O Αποστόλης, σκηνοθέτης με πλούσια εμπειρία τόσο στην τηλεόραση όσο και πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες, πήρε την απόφαση να φτιάξει την δική του εταιρία παραγωγής. Έχοντας αποκτήσει σπουδαίες δεξιότητες στον χώρο του θεάματος, αποφάσισε να επιχειρήσει. Ο ταλαντούχος αυτός άνθρωπος, ήρθε στην AFI με ένα όραμα και σίγουρος για το πώς θα το πετύχει.


Μαζί με την ομάδα της AFI, οργανώθηκε ένα Business plan με προβλέψεις τριετίας με σκοπό να οργανωθούν οι επόμενες τρείς χρονιές με ισάριθμες παραγωγές. Τα αποτελέσματα διαμόρφωσαν την στρατηγική του και τον τρόπο βελτιστοποίησης εργαλείων marketing. Η επίμονη δουλειά- και η βεβαιότητα για την επιτυχία του εγχειρήματος έφεραν την πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Το απαιτούμενο κεφάλαιο εκταμιεύτηκε-και η εταιρία είναι πια έτοιμη για το πρώτο της casting στην θεατρική παραγωγή. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ντεμπούτο της στον δρόμο της τέχνης -και εμείς εδώ στην AFI είμαστε σίγουροι πως θα την έχει!!!