Αιμιλία και Χλόη –Femme fanatique

Με έναυσμα της αγάπη τους για τον χορό,εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ψηλοτάκουνα παπούτσια για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της κάθε γυναίκας. Η Femme Fanatique προσφέρουν άνεση στο περπάτημα σας, με υποδήματα υψηλής αισθητικής

Η εταιρία femme Fanatique ιδρύθηκε το 2014 και ξεκίνησε την δραστηριότητα της με το σχεδιασμό, παραγωγή και την λιανική διάθεση υποδημάτων για tango. Η πρώτη τους συλλογή προήλθε από την χρήση μιας καινοτόμα τεχνική κατασκευής υποδημάτων, η οποία συνδυάζει ειδικά μελετημένο πάτο με παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής χορευτικών υποδημάτων. Συνδυάζοντας τα καλύτερα υλικά με τις υψηλές προδιαγραφές των χορευτικών παπουτσιών και τον ειδικά μελετημένο πάτο η Femme Fanatique κατάφερε να δημιουργήσει άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια σε 4 κατηγορίες υποδημάτων: Tango, Bridal, Evening, Made to order.

Η επιτυχία της Femme Fanatique ήταν εντυπωσιακή  στον τομέα της λιανικής. Τα σχέδια τους όμως δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί. Η είσοδος τους στον τομέα της χονδρικής , έφερε ανάγκες σε επενδύσεις τεχνικού εξοπλισμoύ αναφορικά με την παραγωγή και την νομική κατοχύρωση (κατοχύρωση λογοτύπου για διεθνή χρήση, δημιουργία συμβολαίων χονδρικής). Η Action Finance Initiative στάθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή για την εκπλήρωση του οράματος τους.

Η ομάδα της AFI σε συνδυασμό με τον έμπειρο σύμβουλο σχεδίασαν ένα 3ετές business plan & cash flow, ενώ με την παροχή πρόσβασης σε  χρηματοδότηση έγινε άμεσα δυνατή η πραγματοποίηση των απαραίτητων βημάτων για την οργάνωση του δικτύου της χονδρικής. Όπως οι ίδιες λένε: «Το σημαντικότερο από όλα σε αυτήν την διαδικασία είναι ότι νιώθουμε πως αποκτήσαμε νέους φίλους οι οποίοι μας τιμούν με την βοήθεια και την εμπιστοσύνη τους και μας γεμίζουν με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον».

Τα αισθήματα όλων μας είναι αμοιβαία!!!